Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τον Μοράτα

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα συνεχίσει την καριέρα στην Τσέλσι και έτσι ανοίγει ο δρόμος στον Άλβαρο Μοράτα να αναζητήσει αλλού την τύχη του, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει τον πρώτο λόγο.

Στην Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκονσάλο Ιγκουαϊν, καθώς η Τσέλσι είναι η ομάδα που θα εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό στράικερ. Ο τεχνικός των "μπλε", Μαουρίτσιο Σάρι, ήταν εκείνος που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του και η μετεγγραφή δρομολογείται.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, η Τσέλσι θα τον αποκτήσει ως δανεικό για έξι μήνες, αλλά μπορεί να μείνει στο Λονδίνο και για την σεζόν 2019-20. Η επικείμενη συμφωνία με τον Ιγκουαϊν, ανοίγει το δρόμο της εξόδου από την ομάδα του Λονδίνου για τον Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος είναι σ' επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SkySports, ο Ισπανός καλοβλέπει τον επαναπατρισμό του και η αξία του εκτιμάται στα 45 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, η Τσέλσι τον παραχωρεί και μένει να φανεί αν οι "ροχιμπλάνκος" θα τα δώσουν και θα τον κάνουν δικό τους.