Πέρασε από Γένοβα και επέστρεψε στην τετράδα η Μίλαν

Οι Ροσονέρι ήταν τυχεροί αρχικά, στη συνέχεια βελτιώθηκαν και πήραν δίκαια το 0-2 επί της Τζένοα, το οποίο τους επανέφερε σε θέση Champions League.

Πριν νικήσει τη Σπαλ την προηγούμενη αγωνιστική, αγνοούσε το τρίποντο για τέσσερις αγωνιστικές. Κάπως έτσι βρέθηκε Δευτέρα να επισκέπτεται τη Γένοβα, έχοντας πέσει εκτός τετράδας. Με τη λήξη όμως η Μίλαν φρόντισε να επιστρέψει. Το 0-2 επί της Τζένοα την επανέφερε βαθμολογικά πάνω από Λάτσιο και Ρόμα και μαζί γύρισε κάπως και η ηρεμία στην ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξεκάθαρα πιο δυνατά, αλλά δεν είχαν καλά τελειώματα και είτε αστοχούσαν, είτε τους νικούσε ο εξαιρετικός Ντοναρούμα. Οι Ροσονέρι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, αλλά στο 45' απείλησαν με δοκάρι του Πακετά, που ήταν και πάλι καλός. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 72 βρήκαν το γκολ σε κοντινό πλασέ του Μπορίνι. Ο Βελόζο άγγιξε με βολίδα στο οριζόντιο την ισοφάριση (74'), μα σε αντεπίθεση (83') ο Σούσο το τελείωσε με το δεξί και μαζί το ματς.

Τζένοα (Τσέζαρε Πραντέλι): Ράντου, Κρισίτο, Ζουκάνοβιτς, Μπιράσκι (76' Περέιρα), Μορένο, Βελόζο (84' Ντελμόντε), Λάζοβιτς, Μπέσα, Ρολόν, Πάντεφ (58' Φαβίλι), Κουαμέ

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Σαπάτα (14' Κόντι), Μουσάκιο, Αμπάτε, Ροδρίγκες, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου (79' Μάουρι), Πακετά, Μπορίνι, Σούσο (88' Καστιγιέχο), Κουτρόνε.