Τριάρα και ξανά στο +9!

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε κόντρα στην Κιέβο η Γιουβέντους καθώς επιβλήθηκε με 3-0 στο Τορίνο και επανέφερε τη διαφορά από την Νάπολι στο +9.

Χωρίς να χρειαστεί να κάνει πολλά πράγματα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεπέρασε με χαμηλή ταχύτητα την Κιέβο, η οποία είναι στην τελευταία θέση της Serie A και μάλλον δεν θα είναι εκεί και τη νέα σεζόν. Οι Bianconeri πήραν δεύτερη σερί νίκη και παρέμειναν αήττητοι, με τους Ντάγκλας Κόστα, Εμρέ Τσαν και Ρουγκάνι να σκοράρουν. Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για φέτος έκαναν οι Τορινέζοι (30.239).

Στο 13' άνοιξε το σκορ ο Ντάγκλας Κόστα, όταν πέρασε δύο αντιπάλους και με ωραίο αριστερό πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Serie A (1-0). Στο επόμενο κομμάτι του αγώνα οι Bianconeri δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να τρελάνουν τους τιφόζι και είχαν τον έλεγχο χωρίς να απειλούνται, όμως παρά το γεγονός αυτό στο 45' έγινε το 2-0 όταν ο Ντιμπάλα πέρασε ωραία πάσα στον Εμρέ Τσαν που με εξαιρετική τοποθέτηση στο πλασέ βρήκε τη γωνία.

Στην επανάληψη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε πολύ να σκοράρει, όμως δεν έμελλε να το καταφέρει. Ο Πορτογάλος έστησε την μπάλα στα 11 βήματα αλλά νικήθηκε από τον Στέφανο Σορεντίνο που τον ανάγκασε να χάσει το πρώτο από τα πέντε πέναλτι που έχει εκτελέσει φέτος στο πρωτάθλημα. Ο CR7 είχε ακόμα 2-3 καλές στιγμές, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, το οποίο το έβαλε τελικά ο Ρουγκάνι - πιο ολομόναχος δεν γινόταν - με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπερναρντέσκι για το τελικό 3-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (89' Κιν), Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (76' Μπετανκούρ), Εμρέ Τσαν, Ρονάλντο, Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι (86' Σπινατσόλα).

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Ροσετίνι, Τόμοβιτς, Μπάνι, Χετεμάι (61' Βινιάτο), Ραντοβάνοβιτς, Τζακερίνι, Ντεπάολι (66' Γιαροζίνσκι), Κιγινέ, Πελισιέ (65' Στεπίνσκι), Μετζιορίνι.