Σορεντίνο για Ρονάλντο: "Με ιντρίγκαρε να πιάσω το πέναλτί του"

Η Κιέβο ηττήθηκε με 3-0 από την Γιουβέντους,ωστόσο ο Στέφανο Σορεντίνο έχει να καμαρώνει για το γεγονός πως έγινε ο πρώτος που σταμάτησε τον Ρονάλντο από την άσπρη βούλα στη Serie A.

ΗΓιουβέντους έκανε το... καθήκον της απέναντι στην Κιέβο το βράδυ της Δευτέρας, πανηγύρισε την 18η νίκη της στις 20 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και πλέον απολαμβάνει διαφορά 9 πόντων από τη 2η της βαθμολογίας, Νάπολι.

Στον αντίποδα, οι Βερονέζοι έχουν να επιδείξουν μία μόλις επιτυχία μετά από 20 ματς και είναι στην τελευταία θέση (πρώτο φαβορί για υποβιβασμό), με τον Στέφανο Σορεντίνο πάντως να έχει να καμαρώνει για μία φάση στο "Allianz Stadium".

Αυτή ήρθε στο 53' όταν έγινε ο πρώτος κίπερ του Καμπιονάτο που αποκρούει πέναλτι που εκτελεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνιζόμενος με την Γιουβέντους, με τον 40χρονο πορτιέρε να επισημαίνει:

"Τι σκέφτηκα μετά το πέναλτι που δόθηκε; Ήμουν θυμωμένος με το διαιτητή, θα μπορούσε να μην το δώσει. Θα προτιμούσα να μην πιάσω το πέναλτι και να πάρουμε τους τρεις πόντους.

Με ιντρίγκαρε η ιδέα να αποκρούσω ένα πέναλτι του Ρονάλντο, τα εύσημα πηγαίνουν στον προπονητή τερματοφυλάκων με τον οποίο δουλεύουμε μαζί", τόνισε ο άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ, για να συμπληρώσει:

"Είχα την τύχη να έχω για προπονητή τερματοφυλάκων τον Κλάουντιο Φιλίπι που είναι τώρα στην Γιουβέντους, τώρα υπάρχει ο Λορέντσο Σκουίτσι που κάνει σπουδαία δουλειά".