Μίλησε με τους παίκτες και ζήτησε πρόκριση ο Σάρι!

Έπειτα απ' όσα τους καταλόγισε μετά και το ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και απαίτησε να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού με την Τότεναμ, το βράδυ της Πέμπτης. 

Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» έθιξε ζήτημα αφοσίωσης και αποτελεσματικότητας μετά το 2-0 στο «Έμιρεϊτς» και την κακή εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του απέναντι σε αυτούς του Ουνάι Έμερι που έφτασαν δικαιότατα στο θετικό αποτέλεσμα και ξαναμπήκαν δυναμικά στο κόλπο για την τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.«Μας έλειπε η αποφασιστικότητα και η αφοσίωση στο στόχο.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, φαίνεται ότι υπάρχει ένα σύνολο παικτών που δύσκολα βρίσκουν κίνητρο... Από τακτικής άποψης οι δυο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, όμως, η Άρσεναλ έπαιξε με αποφασιστικότητα και στις δύο περιοχές, τόσο για να σκοράρει, όσο και για ν' αμυνθεί» είχε πει ο Σάρι στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς».

Στο Cobham, ωστόσο, τη Δευτέρα, μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και απαίτησε να πάρουν την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ με την Τότεναμ, το βράδυ της Πέμπτης.