Ο Ντέλε Άλι θα μείνει εκτός αγώνων για έξι εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Φούλαμ. Ένα ακόμη πλήγμα στους "Σπερς" μετά το χτύπημα του Χάρι Κέιν.
Ο 26χρονος Άγγλος σε μία από τις τελευταίες του προσπάθειες, έτρεξε να προλάβει τη μπάλα, αλλά τον "τσίμπησε" ο δικέφαλος, με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σε ένα ρόστερ που έτσι κι αλλιώς δεν είναι μεγάλο, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χάνει ένα ακόμη βασικό του εργαλείο, μετά από τον Χάρι Κέιν που τέθηκε νοκ άουτ για 1,5 μήνα.
Η Τότεναμ βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League με 51 βαθμούς ύστερα από 23 ματς. Την Πέμπτη (24/1) είναι προγραμματισμένος στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ο αγώνας με την Τσέλσι, στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του League Cup (νίκη 1-0 της Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι).