Δύσκολο, αλλά πρώτο βήμα για Βαλένθια(βίντεο)

Η Βαλένθια μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Εσπανιόλ, αλλά έκανε το πρώτο βήμα επικρατώντας με 2-1. Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Αλμερία και Χετάφε.

Έστω και δύσκολα η Βαλένθια επικράτησε εντός έδρας της Εσπανιόλ με 2-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το σκορ άνοιξε ο Γκαγιά στο 11' για τις «νυχτερίδες», με τον Στουάνι να δίνει το πολυπόθετο εκτός έδρας τέρμα και να κάνει το 1-1 για την Εσπανιόλ στο 60'. Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 86' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Νεγρέδο.

Αλμερία-Χετάφε 1-1

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Χετάφε, μετά το 1-1 που πήρε στην έδρα της Αλμερία. Εκεί, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες, μετά τα... δύο τέρματα που σημείωσε ο Βέρθα! Αρχικά στο 21' με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στη Χετάφε και στο 59' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε την ισοπαλία στην ομάδα του.


 

Πηγή: gazzetta.gr