Βγήκε μπροστά ο αρχηγός της Τσέλσι: «Συγγνώμη, είμαστε απαράδεκτοι»

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ως αρχηγός της Τσέλσι ήταν εκείνος που έπρεπε να εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του και να μιλήσει στα Μέσα μετά την βαρύτατη ήττα από τη Σίτι, όμως δεν είχε πρόβλημα να το κάνει και φυσικά αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Ισπανός φουλ μπακ παραδέχθηκε τα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, το απόγευμα της Κυριακής στο Etihad και δεν ήθελε να πει πολλά, δεδομένου πως «δεν βρίσκονται οι λέξεις για να μιλήσει κανείς έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθπιλικουέτα:

«Είναι μια από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα μου. Είναι απογοητευτικό και μας προκαλεί εκνευρισμό. Χάνουμε σημαντικά ματς σε δεχόμαστε γκολ από τα πρώτα λεπτά και αυτό είναι κάτι που είναι απαράδεκτο.

Όταν χάνεις με τελικό σκορ 6-0 αποδέχεσαι πως τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά, πως έκανε πολλά λάθη και ενώ γνωρίζαμε ότι απέναντί μας είχαμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες, δεν γίνεται να κάνουμε τόσα λάθη.

Όταν τους νικήσαμε στο Στάμφορντ Μπριτζ το είχαμε πετύχει με ομαδική προσπάθεια και τώρα δεν έγινε καθόλου έτσι. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι μια μεγάλη συγγνώμη προς τον κόσμο γιατί καταλαβαίνουμε απόλυτα τα συναισθήματά τους».