Ο Σόλσκιερ κερδίζει πόντους

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μονιμοποιήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ στον πάγκο έχουν αλλάξει ριζικά το κλίμα μέσα στην ομάδα, η οποία επέστρεψε δυναμικά και πλέον βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι για την πρώτη τετράδα.

Αυτό έχει δώσει πολλούς πόντους στον Σόλσκιερ, τον οποίο η διοίκηση της Γιουνάιτεντ σκέφτεται να μονιμοποιήσει στη θέση του προπονητή. Μάλιστα, η Sun το θεωρεί δεδομένο, ωστόσο η όποια απόφαση θα παρθεί οριστικά στο τέλος της σεζόν.

Πάντως ο Νορβηγός τεχνικός με τα αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει την υποστήριξη της διοίκησης, η οποία είχε στη λίστα της τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο της Τότεναμ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σόλσκιερ είχε συνάντηση με τον Αβραμ Γκλέιζερ μετά το τέλος του 3-0 επί της Φούλαμ με το κλίμα να είναι εξαιρετικό, ενώ διοικητικά έχουν υπάρξει επαφές και με τον ατζέντη του Νορβηγού, Τζιμ Σολμπάκεν.