Και η Τότεναμ στο κυνήγι του Πέρισιτς

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Τότεναμ το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς, ενώ ενδέχεται να προτείνει ανταλλαγή στην Ίντερ.

Στο στόχαστρο ακόμη μίας αγγλικής ομάδας φαίνεται πως έχει μπει ο Ιβάν Πέρισιτς. Όσο ακόμη ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, τον ήθελε στην ομάδα του. Τον Γενάρη που μας πέρασε, προσπάθεια να τον δανειστεί έκανε η Άρσεναλ, χωρίς να τα καταφέρει. Τώρα, όπως αναφέρει η Tuttosport, η ομάδα που ενδιαφέρεται είναι η Τότεναμ.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Πέρισιτς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στα ματς ανάμεσα σε Τότεναμ και Ίντερ στους ομίλους του Champions League και ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του ήδη από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, τα «σπιρούνια» για μία ακόμη μεταγραφική περίοδο παρέμειναν ανενεργά. Αυτό αναμένεται να αλλάξει το επόμενο καλοκαίρι και η Τότεναμ πιθανολογείται πως θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ενδέχεται να προσφερθούν στην Ίντερ και έμψυχα ανταλλάγματα για τον 30χρον εξτρέμ. Σε αυτά μπορεί να περιλαμβάνεται ο αμυντικός μέσος Μούσα Σισοκό ή ο δεξιός μπακ Σερζ Οριέ.