Μανωλάς: "Το γκολ με τη Μπαρτσελόνα η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου"

Ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήρισε το περσινό γκολ κόντρα στη Μπαρτσελόνα ως την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, προσθέτοντας πως ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στον κόσμο.

Στο περσινό Champions League ο Κώστας Μανωλάς με κεφαλιά - δυναμίτη έκανε το 3-0 απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο και οδήγησε τη Ρόμα ως τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

"Είναι αλήθεια, ότι το συναίσθημα που ένιωσα με το γκολ απέναντι στη Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ήταν μια καταπληκτική νύκτα για τους Ρωμαίους και εγώ ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στον κόσμο" ανέφερε ο διεθνής στόπερ.Όταν ρωτήθηκε για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κι εφέτος η ομάδα του στο Champions League, ανέφερε: "Κάναμε καλό παιχνίδι με την Πόρτο, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεχτήκαμε γκολ (νίκη των τζαλορόσι με 2-1 στο Ολίμπικο). Σκεφτόμαστε τη ρεβάνς τώρα και αν περάσουμε θα δούμε πού θα φτάσουμε".

Όταν ρωτήθηκε για τους επιθετικούς που τον δυσκόλεψαν περισσότερο στην καριέρα του, σχολίασε: "Ο Ιμπραχίμοβιτς, ο Μέσι και ο Μπενζεμά".