Η Παρί προσπαθεί να αποκτήσει έναν 11χρονο που ονομάζεται... Κιλιάν Μπαπέ!

Απίστευτο, αλλά συμβαίνει... Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρό της έναν 11χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ονομάζεται Κιλιάν Μπαπέ!

Το θέμα αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», που φιλοξένησε και δηλώσεις του Ερίκ Μπαπέ, πατέρα του 11χρονου. 

Ο μικρός, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον μεγάλο Μπαπέ, αγωνίζεται στην ομάδα της Roissy-en-Brie, της περιοχής στην οποία μεγάλωσε ο Πολ Πογκμπά. 

«Πολλοί με ρωτούν συχνά αν ονόμασα επίτηδες έτσι τον γιο μου. Ξεχνούν, βέβαια, ότι ανάμεσά τους υπάρχει διαφορά μόλις οκτώ χρόνων και επομένως δεν υπήρχε γνωστός ποδοσφαιριστής με αυτό το όνομα όταν εγώ ονόμασα το παιδί μου Κιλιάν» λέει ο πατέρας του 11χρονου.

Τι λέει ο ίδιος ο πιτσιρικάς; «Από την ημέρα που ο άλλος έγινε διάσημος, έχω συνηθίσει. Δεν δίνω σημασία, αν και γενικά νιώθω όμορφα. Είμαι φίλαθλος της Παρί και μακάρι να έχω την ίδια καριέρα με αυτόν». 

Ο μικρός Μπαπέ παίζει ως μεσοεπιθετικός και το περασμένο Σαββατοκύριακο πέτυχε τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια για το ​Seine-et-Marne Cup.

«Η Παρί μας έχει προσεγγίσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι χαρούμενος που παίζει ποδόσφαιρο. Ως οικογένεια χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να γίνεται ένα καλό παιδί» συμπλήρωσε ο μπαμπάς.