Η Τότεναμ θα προσφέρει στον Σον νέο συμβόλαιο με 170.000 ευρώ την εβδομάδα

Η εντυπωσιακή φόρμα του Σον οδηγεί την Τότεναμ στην απόφαση να του προσφέρει δεύτερη ανανέωση μέσα σε 12 μήνες, δίνοντάς του αποδοχές ύψους 170.000 ευρώ την εβδομάδα.

Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα ο Σον έχει σημειώσει 16 γκολ σε 23 παιχνίδια με την Τότεναμ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα και η διοίκηση των "σπερς" είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Daily Mail", στον 26χρονο θα προσφέρει το καλοκαίρι αποδοχές ύψους 170.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ αυτή τη στιγμή αμείβεται με 124.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Με το νέο συμβόλαιο, θα φτάσει τις αποδοχές του Ντέλε Άλι.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του στην Τότεναμ ο Σον, υπογράφοντας για πέντε χρόνια. Αν γίνει πράξη το νέο deal, ο διεθνής κυνηγός θα έχει ανανεώσει δύο φορές μέσα σε 12 μήνες. Ο Ασιάτης αγωνίζεται στην Τότεναμ από τον Αύγουστο του 2015, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Παλαιότερα έχει περάσει και από το Αμβούργο, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ακαδημίες της Seoul. Συνολικά με την Τότεναμ έχει καταγράψει 172 συμμετοχές, έχει σημειώσει 63 γκολ, ενώ έχει μετρήσει 35 ασίστ.