Αναβιώνει τον Μάιο ο τελικός Μ. Γιουνάιτεντ - Μπάγερν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1999, με προπονητή τον Άλεξ Φέργκιουσον, θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μπάγερν εκείνης της σεζόν, στην αναβίωση του αλήστου μνήμης τελικού Champions League, που είχε γίνει στο "Καμπ Νόου".

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν το 1999 στο "Καμπ Νόου" αναβιώνει! Στις 26 Μαΐου 2019 οι θρύλοι των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων θα συναντηθούν ξανά, ακριβώς με τη συμπλήρωση 20 ετών από το αλήστου μνήμης παιχνίδι που είχε γίνει στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, στο οποίο οι "κόκκινοι διάβολοι" με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (91' Σέριγχαμ, 93' Σόλσκιερ) νίκησαν 2-1 τους Βαυαρούς (6' Μπάσλερ).

Η αναβίωση αποτελεί πρωτοβουλία του Manchester United Foundation και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα λάβει ξανά θέση στην άκρη του πάγκου στο "Ολντ Τράφορντ", όπου θα γίνει το ματς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκουσον): Σμάιχελ, Γκάρι Νέβιλ, Γιόνσεν, Σταμ, Έργουϊν, Γκιγκς, Μπέκαμ, Μπατ, Μπλόμκβιστ (67' Σέριγχαμ), Γιορκ, Κόουλ (81' Σόλσκιερ).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Ότμαρ Χίτσφελντ): Καν, Μπάμπελ, Λίνκε, Κουφούρ, Ματέους (80' Φινκ), Τάρνατ, Έφενμπεργκ, Γέρεμις, Μπάσλερ (87' Σαλιχάμιτζιτς), Τζίγκλερ (71' Σολ), Γιάνκερ.