Νίκη και χωρίς Ικάρντι (στιγμιότυπα)

Ο Ράτζα Ναϊγκολάν με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή (78') έδωσε τη νίκη στην Ίντερ απέναντι στην Σαμπντόρια (2-1), δείχνοντας πως οι «Νερατζούρι» δεν χρειάζονται τον Ικάρντι.

Η Ίντερ μέσα στην εβδομάδα έβαλε στον... πάγο τον αρχηγό της και «killer» της Μάουρο Ικάρντι που δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του. Ωστόσο σήμερα απέναντι στην Σαμπντόρια αν και δυσκολεύτηκε λίγο κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα το Λουτσιάνο Σπαλέτι, είχε την κατοχή αλλά της έλειπε το γκολ παρά τα επτά σουτ που έκανε με τη Σαμπντόρια να μην κάνει φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ έκανε αλλαγές και κατάφερε σε 5' να πετύχει δύο τέρματα. 

Ο Ντ' Αμπρόσιο έκανε την αρχή στο 73' σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Πέρισιτς. Η Σαμπντόρια είχε την απάντηση με τον Γκαμπιαντίνι (76') μετά από λάθος της άμυνας της Ίντερ, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς. 

Εκεί που όλοι στο Μιλάνο έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ο Ναϊγκολάν με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε τη νίκη στην Ίντερ που πλέον βρίσκεται στο +4 από την 4η Μίλαν.