Ανατροπή η Γουέστ Χαμ, πεντάρα εκτός η Γουότφορντ

Τα "Σφυριά" γύρισαν το ματς με τη Φούλαμ σε 3-1, ενώ ο η Γουότφορντ με το χατ τρικ του Ντεουλοφέου πέρασε με 5-1 από την Κάρντιφ.

Είχε φτάσει τις τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και υπήρχε γκρίνια, καθώς είχε μεσολαβήσει και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Γουίμπλεντον. Ειδικά από τη στιγμή που η Φούλαμ προηγήθηκε άμεσα με τον Μπάμπελ (3'). Ωστόσο, τα Σφυριά βρήκαν την ανατροπή με τους Τσιτσαρίτο (29'), Ντιόπ (40'). Μάλιστα πίεσαν έντονα για περισσότερα γκολ οι γηπεδούχοι και αφού είχαν δοκάρι με τον Αρναούτοβιτς (89'), ο Αντόνιο (91') ολοκλήρωσε το 3-1, αφήνοντας τους Κότατζερς στο -8 από τη σωτηρία.

Χατ τρικ ο Ντεουλοφέου, 7η η Γουότφορντ
Στο παρελθόν της Premier League μόνο δύο παίκτες είχαν καταφέρει να κάνουν χατ τρικ ημέρα Παρασκευή (2000 Ντιν Γουίντας, 2004 Τιερί Ανρί). Χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια, για να το επαναλάβει ο Ζεράρ Ντεουλοφέου. Ο Ισπανός εξτρέμ πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνισή του στο Νησί και αφού βρήκε δίχτυα στο 81', το 61' και το 63', καθάρισε μόνος του για τη Γουότφορντ το 1-5 στην έδρα της Κάρντιφ, για να δώσει στο πιάτο το τέταρτο στον Ντίνι (73'), ο οποίος σκόραρε ξανά στο 91'. Οι νικητές ανέβηκαν έτσι στην 7η θέση, ενώ οι Ουαλοί που είχαν μειώσει με τον Μπάμπα (82'), παρέμειναν οριακά εκτός υποβιβασμού.