Αγγαρεία με «τεσσάρα»! (βίντεο)

Με την πρόκριση να έχει κριθεί από το πρώτο ματς, η Μπάρτσα επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Έλτσε χωρίς να ανεβάσει στροφές, έχοντας στο μυαλό του πρωτάθλημα, αλλά και την Ατλέτικο, που θα βρει μπροστά της στην επόμενη φάση. 

Την... υποχρέωση έβγαλε η Μπάρτσα, που με σβηστές τις μηχανές επικράτησε στην έδρα της Έλτσε με 4-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση - το οποίο είχε... κλειδώσει ήδη από το πρώτο ματς - και βλέπει... Ατλέτικο, την οποία και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση. 

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση του Ματιέ (!!!) στο 21', ενώ Ρομπέρτο και Πέδρο - με πέναλτι - ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, μέσα στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, οι ρυθμοί έπεσαν ακόμα πιο πολύ, με τον Αντριάνο να είναι αυτός που έγραψε το τελικό σκορ. 

Πηγή: gazzetta.gr