Σπαράζει η καρδιά του Αντρέα Πίρλο, βλέποντας την αγαπημένη του Μπρέσια να... θαλασσοδέρνεται στη 15η θέση της Serie B, με τον ίδιο να είναι πρόθυμος να συνεχίσει προσπάθειες ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.
Η Μπρέσια είναι η ομάδα από την οποία αναδείχτηκε την τριετία 1995-1998. Στη συνέχεια ήρθε η Ίντερ να τον κάνει δικό της, πήγε δανεικός σε Ρετζίνα και μετά ξανά στην Μπρέσια για να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα από το 2001 σε Μίλαν, Γιουβέντους και εθνική. Η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του Αντρέα Πίρλο είναι μέσα στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη παρά τα 35 του χρόνια.
Η λάμψη και οι επιτυχίες, όμως, δεν τον έχουν κάνει να ξεχάσει από που ξεκίνησε και ο ίδιος δηλώνει ότι είναι πρόθυμος να συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιστρέψει το ανταγωνιστικό πρόσωπο της Μπρέσια.
«Υποφέρω τόσο πολύ να βλέπω την ομάδα που μου έφτιαχνε το κέφι, να βρίσκεται σε αυτές τις τρομερές συνθήκες. Μίλησα σε σημαντικούς ανθρώπους, σε αυτούς που πραγματικά σημαίνουν κάτι σ' αυτή τη μάχη», είπε αρχικά ο Αντρέα Πίρλο και επανέλαβε στην ακριβώς επόμενη πρόταση των δηλώσεών του:
«Ξέρετε πόσο νοιάζομαι για την Μπρέσια, υποφέρω να βλέπω το σύλλογο που μεγάλωσα και υποστηρίζω σ΄αυτή την κατάσταση».
Μάλιστα, κλείνοντας, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Μπρέσια στη... μοίρα της.
«Νομίζω ότι έχω κάνει ό,τι είναι μέσα στις δυνατότητές μου, μιλώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με όσους ασχολούνται άμεσα με αυτή την κατάσταση. Θα υπάρχουν περαιτέρω επαφές και σίγουρα δεν θα παρατήσω το φάντασμα τώρα».
Επιπλέον, δημοσιεύματα θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάζουν να φέρουν ακόμη μια επιβλητική προσωπικότητα που πέρασε από το σύλλογο κατά το παρελθόν και αυτός είναι ο Ρομπέρτο Μπάτζιο.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr