Σιμεόνε: «Ποτέ σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Βραζιλία»

Εκτός από συγκινητικός, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκαθάρισε στη συνέντευξή του στη FIFA ότι ποτέ δεν θα καθόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ή της εθνικής Βραζιλίας.

Στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, τόνισε ότι δεν θα πήγαινε για τα λεφτά σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Βραζιλία ακόμη και αν του δινόταν το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι περιμένει μια μέρα να του γίνει πρόταση να αναλάβει την εθνική Αργεντινή.

«Αν θα ήμουν προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης ή την Βραζιλία αν μου προτεινόταν το καλύτερο συμβόλαιο που μπορεί κάποιος να φανταστεί και απεριόριστα χρήματα; Πιστεύω ότι θα έλεγα "αντίο" στα χρήματα», είπε ο «Τσόλο» στη συνέντευξή του στη FIFA και συνέχισε:

«Δεν μου προτάθηκε να αναλάβω την εθνική Αργεντινής μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά ξέρω ότι θα συμβεί αυτό μία μέρα. Ακόμη νιώθω ότι πρέπει να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, να προπονώ και να είμαι με τους παίκτες μέρα μπει, μέρα βγει. Η εθνική ομάδα δεν μπορεί να στο δώσει αυτό. Αν θα είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω; Σίγουρα! Πέρασα 12 με 14 χρόνια με αυτή την ομάδα».  

Πηγή: gazzetta.gr