Διεκόπη το Σιόν-Γκρασχόπερς λόγω σοβαρών επεισοδίων! (βίντεο)

Ο διαιτητής του παιχνιδιού Σιόν-Γκρασχόπερς αποφάσισε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού του ελβετικού πρωταθλήματος λόγω επεισοδίων από την πλευρά των φιλοξενουμένων.

Φαίνεται ότι τα επεισόδια και η διακοπή του αγώνα δεν είναι μονάχα ελληνικό φαινόμενο, τουλάχιστον όχι σε τόσο συχνή βάση. Εκτός από τη διακοπή, λοιπόν, του δικού μας ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, είχαμε ανάλογα φαινόμενα και στο παιχνίδι του Σαββάτου (16/3) ανάμεσα στη Σιόν και τη Γκρασχόπερς στην Ελβετία.

Η ιστορική Γκρασχόπερς περνάει δύσκολες στιγμές, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Ζυρίχης με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σιόν θα διατηρούσε τις ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας. Όμως, το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε ποτέ, αφού μέχρι το ημίχρονο το σκορ είχε διαμορφωθεί υπέρ της Σιόν με 2-0. Μάλιστα, το δεύτερο γκολ το πέτυχε και ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποτέ ποδόσφαιρο, αφού οι οπαδοί της Γκράσχοπερς άρχισαν να εκτοξεύουν καπνογόνα εντός του αγωνιστικού χώρου. Με το παιχνίδι να έχει διακοπεί για τον ίδιο λόγο ήδη μία φορά στο 32', ο διαιτητής του αγώνα είδε ότι τα πνεύματα δεν μπορούν να ηρεμήσουν και μετά από 10 λεπτά διέταξε την οριστική διακοπή του ματς για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.

Μάταια προσπαθούσαν οι άνθρωποι της Γκρασχόπερς να ηρεμήσουν τους οπαδούς τους, καθώς η κατάσταση είχε βγει εκτός ελέγχου. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα άγριο σκηνικό, με το επόμενο "επεισόδιο" των γεγονότων να παίζεται στα κέντρα αποφάσεων της ελβετικής λίγκας, με τον καθορισμό της ποινής για την ομάδα της Ζυρίχης.