Νάβας εναντίον Σολάρι: «Ό,τι κι αν έκανα, δεν θα έπαιζα»

Για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε την περίοδο που ήταν στον πάγκο της Ρεάλ ο Σαντιάγο Σολάρι μίλησε ο Κέιλορ Νάβας.

Με την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας γύρισε στο βασικό σχήμα της «βασίλισσας», ωστόσο δεν ξεχνά την αντιμετώπιση που είχε από τον Αργεντινό προπονητή. 

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι θα πάρω μια ευκαιρία, όσο ήταν ο Σολάρι προπονητής μας, ανεξάρτητα από το τι έκανα» είπε αρχικά ο Νάβας και συμπλήρωσε: 

«Είχα την αίσθηση πως ό,τι και αν έκανα στην πράξη, δεν θα έπαιζα. Είμαι πάντα επαγγελματίας. Είχα κίνητρο να κάνω καλά πράγματα γιατί είμαι προνομιούχος».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», ο 32χρονος πορτιέρο τόνισε ότι δεν σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τους Μαδριλένους.

«Έχω συμβόλαιο, ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος για την Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά που έρχονται. Έχω δώσει τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και θα συνεχίσω να δίνω όσο είμαι εδώ, αλλά δεν θέλω να περάσω άλλη μια χρονιά σαν αυτή».