Μπέιλ: «Δεν υπήρξαν ποτέ προβλήματα με τον Κριστιάνο»

Οι εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο και οι... γκρίνιες δεν έλειπαν την ώρα του αγώνα, ωστόσο, ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκαθάρισε πως όσα γράφονταν περί προβλημάτων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνύπαρξή τους στη Ρεάλ, ήταν απλά δημιούργημα των media.

Παραχωρώντας μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο BT Sport για τις φανέλες που πάντα κάτι θα σημαίνουν στη ζωή του, για τα πρότυπα που είχε μεγαλώνοντας αλλά και για την Άρσεναλ που θαύμαζε με τους Μπέργκαμπ και Ανρί (αν και αυτό θα εκνευρίσει πολύ τους οπαδούς της Τότεναμ στην οποία αγωνίστηκε), ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκαθάρισε την κατάσταση με τον CR7.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αρκετές στιγμές στη συνύπαρξή τους στον αγωνιστικό χώρο όπου ο Ουαλός και ο Πορτογάλος «μανούριασαν» για μια πάσα ή ένα σουτ, ωστόσο, ο Μπέιλ ήθελε να πει ότι:

«Ο Κριστιάνο είναι ένας τρομερός παίκτης και απολάμβανα να παίζω μαζί του. Προφανώς τα media είχαν... φουσκώσει όλα τα θέματα, αλλά τα προβλήματα για τα οποία έγραφαν, δεν υπήρξαν ποτέ στ' αποδυτήρια και στη σχέση μου μαζί του. Τα πηγαίναμε πολύ καλά, πέτυχε πολλά πράγματα για τη Ρεάλ, είναι εξαιρετικός και συνεχίζει την πορεία του...».