Μπαρτσελόνα: Πουλάει τον Κουτίνιο για 105 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με το αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο "ESPN", η Μπαρτσελόνα όρισε τιμή πώλησης για τον Φιλίπε Κουτίνιο, ενώ υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι να τον αγοράσουν.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε 135.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2018 για να κάνει δικό της τον Φιλίπε Κουτίνιο. Όμως, τη σεζόν που διανύουμε ο Βραζιλιάνος κινείται σε μέτρια επίπεδα απόδοσης έχοντας πετύχει μόνο τέσσερα γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, βλέπει συχνά τον εαυτό του να μην ολοκληρώνει 90λεπτο αφού είτε βγαίνει ως αλλαγή, είτε μπαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παράλληλα, ούτε ο κόσμος φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του και μάλιστα τον γιούχαρε στο τελευταίο εντός παιχνίδι της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο στις 9 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το ESPN, οι Καταλανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόκτησή του, που μάλιστα δεν ήταν εύκολη με τις αντιρρήσεις που είχε τότε η Λίβερπουλ. Έναν χρόνο μετά, η Μπαρτσελόνα θέλει να τον πουλήσει και η η τιμή που ζητάνε οι Μπλαουγκράνα είναι τα 105.000.000 ευρώ, αρκετά κάτω από το κόστος της αγοράς του.

Πηγές του αμερικάνικου αθλητικού δικτύου αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή επίσημοι ενδιαφερόμενοι, αλλά το όνομα του Βραζιλιάνου έχει συνδεθεί με κάποιες ομάδες. Δημοσιεύματα μιλάνε για επιστροφή του Κουτίνιο στη Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Τσέλσι να θέλουν να τον κάνουν δικό τους, ενώ μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση της Λίβερπουλ σε ενδεχόμενο επαναπατρισμό του Βραζιλιάνου.