Στη "short list" της Λάτσιο βρίσκεται ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπράγκα, Μπρούνο Βιάνα.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές του από τη στιγμή που αποχώρησε από τους "ερυθρόλευκους" πριν δύο χρόνια (ως δανεικός), με τη Μπράγκα να καταβάλλει πέρυσι τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ και να τον κάνει δικό της.
Στο συμβόλαιο μάλιστα που υπέγραψε μαζί του, έβαλε από την πλευρά της μία οχταπλάσια ρήτρα από εκείνη που πλήρωσε η ίδια για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή! Συγκεκριμένα στα 25 εκατ. ευρώ κι αυτά είναι τα χρήματα που εμφανίζεται να αξιώνει από τους επίδοξους μνηστήρες, όπως υποστηρίζουν στην Πορτογαλία.
Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" για τον Βιάνα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λάτσιο. Όπως σημειώνουν οι Ιταλοί, ο 24χρονος αμυντικός που είχε απασχολήσει και πέρυσι τους Ρωμαίους, βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις στόπερ που έχουν ξεχωρίσει οι «μπιανκοσελέστι», μαζί με τους επίσης Βραζιλιάνους, Γκάπριελ Παουλίστα (Βαλένθια) και Σίντνεϊ (Μπέτις).