Ο νέος προπονητής της Ζάλτσμπουργκ έχει περάσει απ' όλες τις ομάδες της Red Bull

Μπορεί στη Red Bull να διατείνονται ότι οι ποδοσφαιρικές της ομάδες δεν έχουν σχέση, αλλά ο νέος τεχνικός της Ζάλτμσπουργκ έχει περάσει κι από τον πάγκο των δύο άλλων (Νιού Γιόρκ και Λειψία).

"Ορφανός" έμεινε εδώ και λίγες ημέρες ο πάγκος της Ζάλτσμπουργκ για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Μάρκο Ρόζε αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γκλάντμπαχ.

Όχι για πολύ, όμως. Η αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (15/4) τον νέο τεχνικό της για τη σεζόν που έρχεται. Είναι ο 45χρονος Αμερικανός, Τζέσι Μαρς. Μπορεί στην αυστριακή πολυεθνική εταιρία, Red Bull, να διατείνονται ότι οι ομάδες που έχει υπό την ιδιοκτησία της - Ζάλτσμπουργκ, Νιού Γιόρκ και Λεψία - δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Μαρς έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από τη Νιού Γιόρκ Red Bull (2015-2018), όσο κι από τη Λειψία (την τρέχουσα σεζόν ως βοηθός του Ραλφ Ράγκνιγκ). Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα της Red Bull, στην οποία θα εργαστεί.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλες, όπως η Red Bull Βραζιλίας, η Red Bull Γκάνας, χωρίς όμως να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τις τρεις προηγούμενες. Στο παρελθόν η εταιρία βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δυνατότητα συμμετοχής των δύο ομάδων της, Ζάλτσμπουργκ και Λειψίας, στον ίδιο όμιλο του Europa League της τρέχουσας σεζόν.

Φρόντισε με κινήσεις να δείξει ότι έχει απομακρυνθεί από την αυστριακή ομάδα (θεωρητικά, γιατί πρακτικά συνεχίζει να είναι ο οικονομικός της "αιμοδότης").