Σόλσκιερ: ''Πρέπει να σκοράρουμε''

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε ότι ναι μεν η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να είναι προσεκτική στην άμυνα, αλλά από την άλλη πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει.

Η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο πρώτο ματς από την Μπαρτσελόνα και στην Ισπανία θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε στην Παρί στην προηγούμενη φάση. Αυτό το ξέρει καλά ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων.

«Θα πρέπει να αμυνθούμε, αλλά θα πρέπει να κάνουμε και το έξτρα στην επίθεση για να σκοράρουμε. Περιμένω ότι όποιος ξεκινήσει, όταν θα είναι στον αγωνιστικό χώρο, να ξέρει ότι θέλω να δω να κάνει καλή εμφάνιση», τόνισε αρχικά ο Σόλσκιερ, που ρωτήθηκε για τις επιθετικές του επιλογές.

«Πρέπει να σκοράρουμε. Είναι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμαστε μεγάλη εμφάνιση από τον Λουκάκου, τον Ράσφορντ, τον Λίνγκαρντ, τον Μαρσιάλ ή τον Σάντσες. Από όποιον και να παίξει. Το ίδιο και από τον Πογκμπά. Από όλους τους παίκτες μας που μπορούν να επιτεθούν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αλέξις Σάντσες, που φυσικά στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. «Η βραδιά θα είναι μεγάλη για τον Άλεξ. Είμαι σίγουρος ότι όταν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο θα έχει πολλά να αποδείξει. Αυτό ισχύει και για εμάς, καθώς ήταν τραυματίας, δεν έχει κάνει φανταστική σεζόν μέχρι τώρα και ας ελπίσουμε ότι μπορεί να την τελειώσει εξαιρετικά», ολοκλήρωσε ο Νορβηγός.