''Δεν θα βάλουμε παίκτη συνέχεια πάνω στον Ρονάλντο''

Ο Έρικ Τεν Χάγκ τόνισε ότι δεν πρόκειται να βάλει παίκτη πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο και αφήνει τον Ντε Γιονγκ να πάρει την απόφαση για αν είναι σε θέση να παίξει.

Ο Άγιαξ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Άμστερνταμ στο πρώτο παιχνίδι με την Γιουβέντους, αλλά έμεινε στο 1-1. Τώρα, ταξιδεύει στην Ιταλία με σκοπό να κάνει ακόμη μία υπέρβαση, όπως τόνισε ο προπονητής του.

«Ζούμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να πάρουμε υπεύθυνο ρίσκο. Ο Φρένκι θα πρέπει να ακούσει προσεκτικά το σώμα του και να πάρει την τελική απόφαση», τόνισε αρχικά ο Τεν Χαγκ σχετικά με ενδεχόμενη απουσία του Ντε Γιονγκ από τη μεσαία γραμμή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην απουσία του τιμωρημένου Ταλιαφίκο. «Στη θέση του μπορούν να παίξουν και ο Μαζραουί και ο Σινκγκράβεν. Μπορούμε μέχρι και να χρησιμοποιήσουμε τον Μπλιντ. Δεν πρόκειται να βάλουμε κάποιον συνέχεια πάνω στον Ρονάλντο. Ποτέ δεν κάνουμε κάτι τέτοιο».

«Θα πρέπει να ξεπεράσουμε ένα ακόμη όριο. Αν παίξουμε καλά, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στην αποτελεσματικότητά μας. Η Γιουβέντους είναι έμπειρη ομάδα, αλλά θα πρέπει να ψάχνουμε συνεχώς την υπέρβαση και αυτό θα κάνουμε και πάλι», ολοκλήρωσε ο τεχνικός του Άγιαξ.