Αρνήθηκε να προπονηθεί ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα αρνήθηκε να λάβει μέρος στην προπόνηση της Ατλέτικο, την Πέμπτη (18/4), γιατί θεωρεί ότι η ομάδα της Μαδρίτης δεν τον υποστήριξε όσο έπρεπε στην τιμωρία οκτώ αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αποβολή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Πέμπτη 18 Απριλίου δεν ήταν μια κανονική ημέρα στο προπονητικό κέντρο της Ατλέτικο. Τα ήρεμα αγωνιστικά ύδατα των κολτσονέρος τάραξε (πάλι) ο Ντιέγκο Κόστα.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, αλλά διεθνής Ισπανός, φορ αρνήθηκε να λάβει μέρος στην προπόνηση της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας. Μην έχοντας δικαίωμα ν' αγωνιστεί στο εναπομείναν κομμάτι της σεζόν - τιμωρήθηκε με οκτώ αγωνιστικές για την αποβολη του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και το ανάρμοστο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε απέναντι στον διαιτητή Χιλ Μανθάνο - αποφάσισε ν' απέχει.

Ο Ντιέγκο Κόστα θεωρεί ότι δεν έλαβε από την "Ατλέτι", την υποστήριξη (νομική και ηθική) που θα έπρεπε στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το λόγο της αποχής του, ανέβασε τον ήχο από το ράδιο του αυτοκινήτου του στη διαπασών.

Όλα δείχνουν ότι η τρίτη θητεία του ιδιόρρυθμου φορ στους Μαδριλένους θα ολοκληρωθεί με άδοξο τρόπο.