Ο Μπρούνο Άλβες της κόβει το Champions League

Ένα φάουλ του Μπρούνο Άλβες πέντε λεπτά πριν το τέλος στέρησε στη Mίλαν τη νίκη στο «Ένιο Ταρντίνι» κόντρα στην Πάρμα και πλέον η 4η θέση του Champions League κινδυνεύει. 

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την εξασφάλιση του Champions League έχασε η Μίλαν η οποία έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Πάρμα και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί εκτός πρώτης τετράδας εφόσον η Ρόμα επικρατήσει της Ίντερ. 

Η Πάρμα ήταν αυτή που έδειξε από νωρίς ότι δεν θα είναι αμελητέα αντίπαλος και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από τους «ροσονέρι». Μάλιστα, θα μπορούσε να προηγηθεί είτε με τον Ζερβινιό είτε με τον Κούτσκα. Ο Γκατούζο βλέποντας τα χάλια της ομάδας του έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Κουτρόνε και Καστιγέχο και δικαιώθηκε όταν στο 69' ο Σούσο έκανε την σέντρα και ο Καστιγέχο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κουτρόνε θεώρησε ότι είχε κάνει το 2-0, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Όσο η Μίλαν δεν καθάριζε το ματς η Πάρμα παρέμενε στο παιχνίδι, και αφού αρχικά ο Σιλιγκάρντι κατάφερε από πλάγια θέση να αστοχήσει, ήρθε στο 86' ο Μπρούνο Άλβες με απευθείας εκτέλεση πέναλτι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το τελικό 1-1.