Μεγάλο «διπλό» της υποβιβασμένης Κιέβο στο Ολίμπικο!

H υποβιβασμένη Κιέβο Βερόνα, πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στη Λάτσιο (1-2) και την άφησε στο -4 από 4η θέση και τη Μίλαν. Με 9 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

Στο πρώτο μέρος στη Ρώμη η Λάτσιο είχε την κατοχή χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια φάση απέναντι στην Κιέβο Βερόνα που απλά αμυνόταν. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 34ο λεπτό, όταν ο Σεγκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς είδε απευθείας κόκκινη κάρτα αφού κλώτσησε αντίπαλό του εκτός φάσης.

Στο 42' η Λάτσιο ζήτησε πέναλτι σε χέρι παίκτη της Κιέβο μέσα στην περιοχή όμως μετά από τη χρήση του VAR, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. 

Η Κιέβο Βερόνα με δύο τέρματα σε δύο λεπτά (49'-51') των Βιγκνάτο και Χετεμάι «πάγωσε» το Ολίμπικο και τη γηπεδούχο Λάτσιο. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι δεν το έβαλε κάτω και στο 67ο λεπτό «έκρυψε» τη μπάλα και ο Καϊσέδο την εμφάνισε στα δίχτυα του Σεμπέρ. 

Ωστόσο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι παρά το ότι η Λάτσιο έμεινε με 9 παίκτες στο 95' και η ομάδα του Ντομένικο Ντι Κάρλο, έφυγε με το «διπλό» από τη Ρώμη αφήνοντας τη Λάτσιο στο -4 από την 4η Μίλαν και τη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: 

Μπολόνια - Σαμπντόρια 3-0 

(Τονέλι αυτογκόλ 54', Πουλγάρ 69', Ορσολίνι 83')

Κάλιαρι - Φροζινόνε 1-0

(Ζοάο Πέδρο 27')

Έμπολι - ΣΠΑΛ 2-4

(Καπούτο 22', Τραορέ 47' - Πετάνια 38', Φλόκαρι 44', Πετάνια 61')

Τζένοα - Τορίνο 0-1

(Ανσάλντι 58')

Ουντινέζε - Σασουόλο 1-1

(Λιρόλα αυτογκόλ 80' - Σένσι 31')