Βολική ισοπαλία στο Μιλάνο

Ίντερ και Ρόμα είχαν από ένα ημίχρονο στο «Giuseppe Meazza» και μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1), με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να ''βλέπει'' Champions League . Δεν έπαιξε ο Μανώλας που τραυματίστηκε στην προθέρμανση.

Η Ρόμα που λόγο τραυματισμού στο ζέσταμα έχασε τον Κώστα Μανωλά, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6' ο Κολάροφ μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς. 

Στο 14ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολάρα του Στέφαν Ελ Σαραουί που μετά από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για την Ρόμα του Ρανιέρι. Μετά το γκολ που δέχτηκε η Ίντερ «ξύπνησε», με τους Ασαμόα και Ντ'Αμπρόσιο μέσα σε δύο λεπτά να έχουν καλές ευκαιρίες για το 1-1, όμως ο Χαντάνοβιτς είπε "όχι" και στους δύο.

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ ανέβασε το ρυθμό της και στο 61' ο Κροάτης μεσοεπιθετικός των «νερατζούρι», Ιβάν Πέρισιτς με δύσκολη κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντ'Αμπρόσιο να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Η Ρόμα στο 91ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με το «διπλό» από το Μιλάνο όμως ο Αλεξάνταρ Κολάροφ, είδε τον Χαντάνοβιτς να κάνει εκπληκτική απόκρουση και να κρατάει το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 

Έτσι η Ίντερ είναι πλέον στο +5 από την 4η Μίλαν ενώ η Ρόμα έφτασε μια... ανάσα από την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο (-1).