Διπλό η Ντόρτμουντ στη Φράιμπουργκ και μία... ανάσα από την Μπάγερν!

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν... σύφουνας από την έδρα της Φράιμπουργκ (0-4) και βρίσκεται μία... ανάσα από την πρώτη Μπάγερν.

Εύκολο απόγευμα είχε η Ντόρτμουντ στην έδρα της Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα με 0-4 και βρέθηκαν πάλι στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Από την αρχή της αναμέτρησης η Ντόρτμουντ πήκε αποφασισμένη για να καθαρίσει το ματς και να μην μπει σε μπελάδες. Μόλις στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.Συγκεκριμένα, ο Ρόις άφησε πανέμορφα την μπάλα στον Σάντσο, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ρόις εξαπέλυσε μία βολίδα, όμως η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας, με τον τερματοφύλακα της Φράιμπουργκ να αποκρούει εύκολα. Στο 24ο λεπτό η Φράιμπουργκ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Ο Γκρίφο έκανε μία υπέροχη κούρσα, με το σουτ του όμως να ανακόπτεται από την άμυνα της Ντόρτμουντ, πριν απειληθεί για τα καλά η εστία των φιλοξενούμενων.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Ντόρτμουντ να προηγείται με 1-0 και να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στο 54ο λεπτό του αγώνα ο Ρόις διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια η Φράιμπουργκ έχασε νέα ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ, μιας και το σουτ του Γιαν - Λούκα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Ντόρτμουντ. 

Η Ντόρτμουντ πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Γκέτσε και Αλκάρεθ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της (0-4)