Η Νιούκαστλ συνεχίζει να τρελαίνει τη στατιστική με τους ίδιους αριθμούς!

Το είχε παρουσιάσει στην 31η αγωνιστική, το συνεχίζει και μετά την 35η «στροφή» του κορυφαίου πρωταθλήματος. Οι αριθμοί που παρουσιάζει η Νιούκαστλ τρελαίνουν κόσμο με την απίστευτη σύμπτωση που παρατηρείται!

Είναι αδιανόητο, είναι απίστευτο, είναι... τρομακτικό αυτό που κάνουν οι «καρακάξες» του Ράφα Μπενίτεθ τη φετινή σεζόν, έχοντας πλέον εξασφαλίσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία μετά και τη νίκη (2-0) της Λίβερπουλ επί της Κάρντιφ.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αγιόθε Πέρεθ πήρε τη Νιούκαστλ από το χέρι και με το προσωπικό του χατ-τρικ διαμόρφωσε το 3-1 απέναντι στη Σαουθάμπτον, για να βρίσκεται πλέον ο σύλλογος και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Έπειτα από 35 ματς, οι «καρακάξες» έχουν πετύχει ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι και πέρυσι, στο ίδιο σημείο του «Μαραθωνίου» της Premier League!Ίδιοι βαθμοί. Όχι κάτι σπουδαίο θα πει κανείς. Ίδιες νίκες, ίδιες ισοπαλίες, ίδιες ήττες. Συμβαίνει, θα πει κανείς.

ΟΛΟΙΔΙΑ γκολ υπέρ και κατά, πως μπορεί να γίνει;;; Κι όχι μόνο ως έκλαμψη, αλλά συνεχίζει πιστή στους ρυθμούς της για δεύτερη διαδοχική σεζόν!

Δείτε τους αριθμούς της Νιούκαστλ έπειτα από 31 ματς και έπειτα από 35: