Ο οπαδός που κέρδισε το σεβασμό όλης της Ισπανίας!

Η Κόρδοβα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στην ποδοσφαιρική Ισπανία καθώς στον εκτός έδρας αγώνα με την Οβιέδο είχε την υποστήριξη ενός μόνο πιστού οπαδού της. 

Τι και αν έχει μαζέψει μόλις 27 βαθμούς μετά από 35 αγώνες και βολοδέρνει στην προτελευταία θέση της Segunda Division;

Η Κόρδοβα σημαίνει αγάπη, πάθος, αφοσίωση και τρόπος ζωής για τον Χάβι Χιμένεθ, με τον εν λόγω οπαδό των "μπλανκιβέρδε" να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στα μεγαλύτερα αθλητικά ισπανικά ΜΜΕ για την απόφασή του να την ακολουθήσει στο ματς απέναντι στην Οβιέδο στο " Carlos Tartiere".

Όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το οτι η ομάδα του μοιάζει καταδικασμένη να αποχαιρετήσει τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και διέσχισε σχεδόν 800 χιλιόμετρα για το πήγαινε-έλα, αλλά χρειάστηκε να φωνάξει πολύ για να ακουστεί από τους παίκτες της Κόρδοβα μιας που ήταν ο μοναδικός οπαδός της ομάδας στις εξέδρες!

"Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα για να ορίσεις το ατελείωτο πάθος για αυτό το σύλλογο και αυτά τα χρώματα", αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Κόρδοβα, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Χάβι Χιμένεθ, την ώρα που και οι παίκτες της ομάδας τον χειροκρότησαν στο φινάλε του αγώνα που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 3-3.

Από την πλευρά του, ο Χιμένεθ, που θεωρείται από τους πλέον φανατικούς οπαδούς της Κόρδοβα, δεν άφησε ασχολίαστο το τιτίβισμα της ομάδας και απάντησε μέσω Twitter με μετριοπάθεια:

"Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι το σπουδαίο, δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος που έκανε κάτι τέτοιο. Δεν είναι μέσα στις προθέσεις μου να αναζητήσω δημοσιότητα ή κάτι τέτοιο", τόνισε μεταξύ άλλων.