Γκουαρδιόλα στους παίκτες του: «Κλείστε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα»

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να κρατήσει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους ως το τέλος.

Μένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν τρεις νίκες για να πανηγυρίσουν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά. 

«Μην διαβάζετε εφημερίδες, μην βλέπτε τηλεόραση, μην ακούτε ραδιόφωνο» ήταν η... εντολή που τους έδωσε μετά την χθεσινοβραδινή επικράτηση στο «Ολντ Τράφορντ». 

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σκληρός ήταν για εμάς ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ, τη στιγμή που πιστεύαμε ότι είχαμε την πρόκριση. Πολύ σκληρός. Μετά είχαμε την Τότεναμ στην έδρα μας, χωρίς να είμαστε στην καλύτερη κατάστασή μας. Αλλά επιζήσαμε. Ο τρόπος που αντιδράσαμε ήταν σημαντικότερος άλλων πραγμάτων. Και μετά ήρθαμε και κερδίσαμε την Γιουνάιτεντ για τρίτη συνεχόμενη φορά και μάλιστα κάτω από πολύ πίεση. Δεν έχει σημασία η νίκη, ακόμα και αν χάναμε (οι παίκτες μου) θα είχαν την εκτίμησή μου» ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόλα μετά το ντέρμπι.