Χρυσός βαθμός κόντρα στους "μερένγκες"

Η Χετάφε αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Αλφόνσο Πέρεθ" και παραμένει ζωντανή στη μάχη της εξόδου στο Champions League μέσω της 4ης θέσης (VIDEOS).

Η μάχη της Χετάφε με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Αλφονσο Πέρεθ" για την 34η αγωνιστική της La Liga δεν έβγαλε νικητή, με τις δυο ομάδες να έχουν αμφότερες τις στιγμές τους στο ματς αλλά να μενουν στο μηδέν.

Το αποτέλεσμα αυτό εξυπηρέτησε παντως τους γηπεδουχους, καθως έφτασαν στους 55 βαθμούς και έπιασαν στην 4η θεση την Σεβίλλη, ομάδα με την οποία αναμένεται να δώσουν σκληρή μαχη μέχρι το φινάλε με έπαθλο το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν.

Το πρώτο μέρος προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν και είναι χαρακτηριστικό πως στο διάστημα αυτό η Χετάφε είχε μόλις 1 τελική προσπάθεια και η Ρεάλ 3, με καλύτερη να είναι αυτή του δεύτερου λεπτού, όπου το διαγώνιο σουτ του Καρίμ Μπενζεμά από πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό, οι άμυνες δεν ήταν τόσο κλειστές και οι παίκτες των δύο ομάδων κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα, ωστόσο και πάλι οι μεγάλες φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν (δεν πήρε το τρίποντο ούτε στο τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του στον πάγκο της) είχε μεγαλύτερη ευκαιρία το σουτ του Ίσκο στο 59' που έκοψε σωτήρια ο Μπρούνο με τάκλιν, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 73'.

Εκεί όμως αντέδρασε εξαιρετικά ο Κέιλορ Νάβας που πραγματοποίησε διαδοχικές καθοριστικές επεμβάσεις, αρχικά στο σουτ του Μολίνα μέσα από την περιοχή και κατόπιν σε αυτό του Μάτα.