Έδειξε ψυχή η Αϊντραχτ

Η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Αϊντραχτ, όμως η ομάδα της Φρανκφούρτης έδειξε ψυχή και κατάφερε να φύγει  από το «SGL-Arena» με την ισοπαλία (2-2).

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Άουγκσμπουργκ, αφού προηγήθηκε μόλις στο 7’ με τον Ράγκναρ Κλαβάν. Ο Εσθονός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών της Αϊντραχτ και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 37’ «χτύπησε» ο Μπομπαντίγια, ο οποίος με το έβδομο φετινό του γκολ στην Bundesliga έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Άουγκσμπουργκ. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κόντρα στην εξέλιξη του ματς, η Αϊντραχτ μείωσε με σκόρερ τον Αϊγκνερ. 

Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά και ισοφάρισε στο 70’ με τέρμα του συνήθη ύποπτου Αλεξάντερ Μάιερ, ο οποίος σημείωσε το 14ο φετινό του τέρμα στην Bundesliga. 

Ήταν η πρώτη ισοπαλία της Άουγκσμπουργκ στην τρέχουσα σεζόν με την ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga να ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με τη Σάλκε.

ΠΗΓΗ: sdna.gr