Θέλει να γίνει αντικαταστάτης του Αζάρ!

Το μέλλον του Έντεν Αζάρ αναμένεται να επηρεάσει την παραμονή του 19χρονου ταλέντου της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι στο Λονδίνο, σύμφωνα με το την ιστοσελίδα goal.com.

O Κάλουμ Χάντσον-Οντόι είναι μόλις 19 ετών και αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο της Τσέλσι. Παρά τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη στο παιχνίδι με την Μπέρνλι στις 22 Απριλίου, παραμένει ένα από τα ονόματα που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Μπάγερν μέχρι στιγμής είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ταλέντο των Λονδρέζων, ενώ μάλιστα είχε κάνει πρόταση στην Τσέλσι τον Ιανουάριο, η οποία απορρίφθηκε. Βρετανικά μέσα ανέφεραν ότι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε στα πλάνα της τον Οντόι, όμως η αποτυχία πρόκρισης στο Champions League καθιστούν αδύνατη μία τέτοια μετακίνηση.

Ο Οντόι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Τσέλσι, όμως θέλει να γίνει ο αντικαταστάτης του Αζάρ. Ο Βέλγος σταρ φαίνεται ότι θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που θα ανακοινώσει μετά τον τελικό του Europa League.

Το συμβόλαιο του Οντόι λήγει το 2019 και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας του με τους "μπλε" πρόκειται να ξεκινήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.