Τραυματίστηκε και αμφίβολος για τον τελικό

Ο μέσος της Τσέλσι, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, ήταν ο μεγάλος άτυχος του φιλικού των "μπλε" απέναντι στη Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, αφού τραυματίστηκε και φαίνεται να χάνει τον τελικό του Europa League.

Τσέλσι έδωσε φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στις ΗΠΑ με αντίπαλο τη Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, όπου κέρδισε με 3-0. Οι "μπλε" φεύγουν από το "Gillette Stadium" λαβωμένοι, αφού ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα έφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες και το πόδι του σε νάρθηκα, ενώ τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Η "Sun" αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο Άγγλος χαφ υπέστη ρήξη στη συγκεκριμένη περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μείνει εκτός το λιγότερο έξι μήνες.

Πάντως, οι γιατροί της Τσέλσι αξιολογούν την κατάσταση του τραυματισμού του και στο επόμενο διάστημα πρέπει να αποφασίσουν αν θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Φαίνεται, λοιπόν, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι παρών στον τελικό του Europa League, όπου οι "μπλε" θα βρουν απέναντι τους την Άρσεναλ και κινδυνεύει να χάσει και τα παιχνίδια της Αγγλίας για τα τελικά του Nations League στις αρχές του Ιουνίου.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος βλέπει δεύτερον παίκτη μετά τον Χάντσον-Οντόι να έχει παρόμοιο τραυματισμό, αντέδρασε έντονα πετώντας το μπουφάν του, όταν διαπίστωσε ότι ο Λόφτους-Τσικ δεν μπορούσε να συνεχίσει.