Τον θαυμασμό του για τον Γκουαρντιόλα εξέφρασε ο Ρόμπεν, που παραδέχτηκε πως κάτω από τις οδηγίες του, έχει καταφέρει να βελτιώσει τις δεξιότητές του.
Σε αποθέωση του προπονητή του προχώρησε ο Άριεν Ρόμπεν, που σε συνέντευξή που παραχώρησε, φρόντισε να εκθειάσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα! Ο Ολλανδός σούπερ σταρ, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του και τόνισε πως, ακόμα και σε αυτή την ηλικία, έχει καταφέρει να τον κάνει καλύτερο παίκτη!
«Απολαμβάνω την συνεργασία μου με τον Πεπ γιατί μαζί του πάντα μαθαίνω και βελτιώνομαι. Εμβαθύνει στο ποδόσφαιρο, είναι πανέξυπνος και με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ, νομίζω πως το παιχνίδι μου έχει βελτιωθεί αρκετά κάτω από τις οδηγίες του».
«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις», τόνισε στην συνέχεια, ενώ όπως αποκάλυψε «μπορείς να συζητήσεις μαζί του τα πάντα, ειδικά όμως για ποδοσφαιρικά θέματα. Ακόμα και στις 3 τα ξημερώματα, θα χαρεί να ανοίξει μία ποδοσφαιρική κουβέντα»!
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr