Η αποκάλυψη του Γκέτσε για τη μεταμόσχευση μαλλιών του Κλοπ

Ο Μάριο Γκέτσε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιούργκεν Κλοπ με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ντόρτμουντ και έβγαλε στη φόρα έναν διασκεδαστικό διαλογο που είχαν αρκετά χρόνια πριν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται πλέον για πάνω από 3,5 χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ, παρόλα αυτά οι σχέσεις του με την προηγούμενη ομάδα του, την Ντόρτμουντ, παραμένουν εξαιρετικές, και μία απτή απόδειξη είναι η άποψη που έχει ένας παίκτης των Βεστφαλών που ωρίμασε ποδοσφαιρικά υπό τις οδηγίες του.

Αυτός είναι ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Player’s Tribune" δεν δίστασε να εκθειάσει τον συμπατριώτη του τόσο ως τεχνικό όσο και ως προσωπικότητα αλλά και να αποκαλύψει μία ανένδοτη ιστορία από την συνύπαρξή τους στο "Signal Iduna Park".

"Ήταν ο πρώτος μου προπονητής, εκείνος πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ντεμπούτο στα 17 μου χρόνια. Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπω τώρα με την Λίβερπουλ επειδή είναι πολύ ετοιμόλογος απέναντι στα μίντια.

Είναι αυθεντικός και λέει πάντα αυτό που θέλει και σκέφτεται. Νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι μένουν μόνο στην εικόνα του μπροστά στη γραμμη του πλαγίου άουτ. Έχει και μία πολύ σοβαρή πλευρά και τη δείχνει όταν σε προπονεί.

Όταν ήμουν 17, 18 ετών και δεν έδινα το 100% στις προπονήσεις, αρκετά συχνά ερχόταν να με ταρακουνήσει. Ερχόταν μπροστά μου και ούρλιαζε μέσα στο πρόσωπό μου. Μου έλεγε ότι πρέπει να έχω περισσότερο πάθος, ότι πρέπει να τα δίνω όλα.

Μετά την προπόνηση, ερχόταν ήρεμος προς το μέρος μου και με ρωτούσε πώς ήμουν στην προσωπική μου ζωή, αν ήμουν εντάξει. Ήξερε πώς να με διαχειριστεί.

Ήταν ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά για μένα που ήμουν νεαρός το σημαντικότερο πράγμα ήταν η προσωπικότητά του", τόνισε αρχικά ο μεσοεπιθετικός των "κιτρινόμαυρων", για να αποκαλύψει στη συνέχεια ένα ωραίο παρασκήνιο από ιστορικό χιουμοριστικό διάλογο που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ πριν αρκετά χρόνια.

"Δεν έχω συναντήσει ποτέ στο ποδόσφαιρο πιο διασκεδαστικό τεχνικό από εκείνον. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν τον συνάντησα μία φορά στο Ντίσελντορφ κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού.

Πήγαινε να δει έναν ειδικό για μεταμόσχευση μαλλιών. Ήταν απολαυστικός, χαμογελούσε και μου διηγούταν τα πάντα. Καθώς χωρίζαμε, μου έκλεισε το μάτι και μου είπε: "Μάριο μην ανησυχείς, θα σου κρατήσω αυτό τον αριθμό τηλεφώνου".

Εγώ τον ρώτησα τι εννοούσε λέγοντας αυτό, για να μου απαντήσει: "Το νούμερο του γιατρού. Θα το κρατήσω για σένα. Σε μερικά χρόνια ίσως το έχεις ανάγκη". Οφείλω να τον ευχαριστήσω γιατί με βοήθησε να γίνω αυτός που είμαι και εκείνα τα χρόνια ζήσαμε ωραίες στιγμές στην Ντόρτμουντ".