Ράκιτιτς: «Θέλω Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, τέλειος ο Βαλβέρδε»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε, κατέστησε σαφές ότι θέλει να δει τον Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παρά τα όσα ακούγονται για το ότι ο Γκριεζμάν ίσως είναι ανεπιθύμητος στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, ο Ράκιτιτς δεν υιοθετεί κάτι τέτοιο, τονίζοντας σε συνέντευξή του στη Mundo Deportivo ότι θέλει τον Γάλλο φορ της Ατλέτικο στο Καμπ Νου ενόψει της νέας σεζόν.

«Φυσικά. Μου αρέσει πολύ. Αφήνοντας στο περιθώριο ότι το περσινό καλοκαίρι μου στέρησε το μεγάλο μου όνειρο (γέλια), είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, από τους καλύτερους του κόσμου, και θα ήθελα να έπαιζε στην ομάδα μου. Πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα γιατί έδειξε την αγάπη του και την αφοσίωσή του στον σύλλογο. Η ενέργειά του η περσινή δεν ήταν κόντρα στην Μπάρτσα, αλλά υπέρ της Ατλέτικο. Του δίνω συγχαρητήρια για εκείνη την απόφαση και αν τον δω εδώ θα του δώσω το χέρι και θα του πω ότι τον σέβομαι γιατί δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση», ανέφερε ο Γκριεζμάν.

Επίσης, ο Κροάτης μέσος μίλησε και για τον Βαλβέρδε και για το γεγονός ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions League, με τον Ράκιτιτς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον «Τσιγκούρι».

«Η δουλειά του και του τεχνικού επιτελείου είναι φανταστική. Το να έχεις έναν προπονητή όπως αυτός είναι πολύ σημαντικό για εμάς και χαίρομαι για τα λόγια του προέδρου γι' αυτόν. Είναι ο τέλειος προπονητής για εμάς».

Όσο για το μέλλον του, ο Κροάτης δήλωσε ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα, με την οποία θέλει να κατακτήσει κι άλλο Champions League, βάζοντας τέλος στις φήμες περί αποχώρησής του.

«Θέλω να κατακτήσω ακόμα ένα τρόπαιο Champions League με την Μπάρτσα. Έχω ακόμα τρία χρόνια και αυτό το μέρος είναι εκείνο στο οποίο θέλω να είμαι. Εδώ αισθάνομαι χαρούμενος και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη».