Ίντερ: Το υπερήφανο ποστάρισμα της Γουάντα Νάρα για τον Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι κινδύνεψε να γίνει ο μοιραίος για την Ίντερ αστοχώντας σε πέναλτι κόντρα στην Έμπολι όμως αυτό δεν εμπόδισε την Γουάντα Νάρα να τον αποθεώσει στο φινάλε με ποστάρισμα.

Η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Έμπολι το βράδυ της Κυριακής στο "Μεάτσα" και πήρε το εισιτήριο για το Champions League της νέας αγωνιστικής σεζόν, σε ένα ματς ωστόσο που έσπασαν καρδιές και χρειάστηκε να φτάσει το τελευταίο τριπλό σφύριγμα του διαιτητή για να ηρεμήσουν 100% οι φίλοι των "νερατζούρι".

Ρόλο στο να διατηρηθεί η αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έπαιξε και η αδυναμία του Ικάρντι να καθαρίσει το ματς από το 61' όταν είδε το πέναλτι που εκτέλεσε να αποκρούεται από τον κίπερ της Έμπολι, Ντραγκόβσκι, με την Γουάντα Νάρα, να βλέπει ωστόσο το ποτήρι μισογεμάτο στο φινάλε.

"Υπερήφανη για σένα", ήταν η λεζάντα που συνοδεύει μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instastory όπου αγκαλιάζει τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, με το σέξι μοντέλο να γράφει χαρακτηριστικά στη σελίδα της στο Instagram:

"Μερικές φορές δεν φτάνει ένα γκολ στην Μπαρτσελόνα, στην Τότεναμ, 3 γκολ στο ντέρμπι, 126 γκολ σε 6 χρόνια. Μερικές φορές ουδείς αντιλαμβάνεται ποιος παίζει με πόνο.

Μερικές φορές το ποδόσφαιρο σου δίνει σκληρά μαθήματα. Όμως για μένα και για μας, το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία είναι η υπερηφάνεια να ξέρουμε πως είσαι ένας πρώτα ένας μεγάλος άνθρωπος και έπειτα ένας μεγάλος παίκτης.

Πάντα υπερήφανοι για σένα και να βλέπουμε τα μάτια σου φωτισμένα παίζοντας για την ομάδα που αγαπάς Μάουρο Ικάρντι.

Και ευχαριστώ σε όλους για την τεράστια αγάπη που σου δείχνουν", ήταν το μήνυμνα από τη σύντροφο και ταυτόχρονα μάνατζερ του πρώην καπιτάνο της Ίντερ.