Γκατούζο: «Είμαι κομμάτια, δεν κοιμόμουν τους τελευταίους μήνες»

Close

Η Μίλαν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για την έντονη πίεση που είχε ο ίδιος τους τελευταίους μήνες.

Ο Ιταλός προπονητής εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» δεν θα είναι ούτε του χρόνου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

«Ευχαριστώ την ομάδα. Το γεγονός ότι τελειώσαμε τη σεζόν με 68 βαθμούς με γεμίζει περηφάνια, παρότι με πονά που δεν θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε αρχικά ο Γκατούζο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της ομάδας: 

«Η δουλειά ενός προπονητή αξιολογείται από τη διοίκηση. Θα μιλήσω μαζί της και θα δούμε. Θέλω να ακούσω τι γνώμη έχουν για τη δουλειά μου. Έχω μεγάλη ιστορία με αυτή την ομάδα και ένιωσα μεγαλύτερη πίεση από όση θα έπρεπε. Τους τελευταίους 18 μήνες μετά βίας κοιμόμουν και πνευματικά είμαι κομμάτια. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβω υπόψη». 

Όσο για το τι έφταιξε και η Μίλαν δεν έκανε καλή σεζόν: «Κάναμε λάθη και στο εξής πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερα. Θεωρώ όμως πως ήταν μια θετική σεζόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε την ίδια συνέπεια τους τελευταίους 3-4 μήνες και περάσαμε άσχημες περιόδους. Προσωπικά δεν συμφωνώ πως οι παίκτες μας εξελίχθηκαν, καθώς πολλοί από αυτούς έπαιξαν πολύ κάτω από το επίπεδο και τις δυνατότητές τους. Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και προοπτικές, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ σε σχέση με τους 68 βαθμούς που πήραμε φέτος. Θα είναι δύσκολο» σχολίασε ο Ιταλός προπονητής.