Υπογράφει ο Κόντε

Το σίριαλ που αφορά τον επόμενο τεχνικό που θα κάτσε στον πάγκο της Ίντερ, φαίνεται ότι πλέον είναι έτοιμο να λάβει τέλος.

Οι «νερατζούρι» εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης χρονιάς και πλέον αρχίζουν τον σχεδιασμό τους.

Πρώτος στόχος είναι φυσικά να καλυφθεί η θέση του προπονητή, αφού ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Όπως λοιπόν τονίζει το ιταλικός αθλητικός Τύπος, ο Αντόνιο Κόντε είναι πανέτοιμος να κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει μείνει εκτός για ένα χρόνο από το ποδόσφαιρο, έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση και ετοιμάζεται για τις τελικές λεπτομέρειες.

Όπως τονίζεται μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν οι τελευταίες συναντήσεις, στις οποίος θα πέσουν και οι υπογραφές, που θα σημάνουν την επιστροφή του Κόντε στη Serie A.

Η διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι μέχρι το 2022, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα χρήματα που θα λαμβάνει ετησίως.

Αφότου αναλάβει την Ίντερ ο Κόντε, θα αρχίσει εντατικά το σχεδιασμό της ομάδας, προκειμένου να γίνουν οι σωστές κινήσεις και να ενισχυθεί το ρόστερ.

Η διοίκηση του συλλόγου όπως αναφέρεται θα δώσει αρκετά μεγάλο μπάτζετ στον 49χρονο προπονητή, για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.