Πρόεδρος Σίτι για FFP: «Έχουμε καθαρές απαντήσεις, δεν μας αγχώνει τίποτα»

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, έσπασε τη σιωπή του για την υπόθεση του Financial Fair Play και των κινδύνων που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι, ξεκαθαρίζοντας: «Είμαστε αισιόδοξοι, άνετοι κι αν όλα κριθούν από τα δεδομένα που υπάρχουν, θα δικαιωθούμε».  

Για πρώτη φορά και πέρα από τις λιτές τοποθετήσεις υπεράσπισης της θέσης του συλλόγου, ο ισχυρός άνδρας των «πολιτών», Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα που ταλανίζει το κλαμπ και τον έχει φέρει μπροστά σε κίνδυνο αποκλεισμού από το Champions League.

«Είμαι άνετος για την υπόθεση. Σέβομαι τις αρμόδιες Αρχές που κάνουν τη δουλειά τους αλλά και τη διαδικασία κατά την οποία καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις. Έχουμε ήδη λειτουργήσει άκρως επαγγελματικά σε κάθε πτυχή.

Έχουμε ξεκάθαρες και ακέραιες απαντήσεις. Αν όλα κριθούν από τα δεδομένα, τότε θα δικαιωθούμε. Αλλιώς, αν η κρίση γίνει από διαφορετικά κριτήρια, τότε μιλάμε για κάτι πολύ διαφορετικό που θα συμβεί. Ευελπιστώ όλα να συμβούν με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και ισχύουν.

Έχουμε περάσει ξανά κάτι αντίστοιχο με την UEFA, δεν είναι η πρώτη φορά. Θα κάνουμε τα απαραίτητα και σωστά βήματα, είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι για τις κινήσεις μας. Δεν ανησυχώ...» ήταν τα λόγια του Καλντούν Αλ Μουμπάρακ στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της Σίτι.