Ο Πογκμπά θέλει να φύγει και η Γιουνάιτεντ του πληρώνει σούπερ "μπόνους αφοσίωσης"

Ο Πολ Πογκμπά είπε πως θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είναι αναγκασμένοι να τον πληρώσουν 4.000.000 ευρώ έξτρα λόγω ενός ειδικού όρου.

Όταν έχεις ατζέντη τον Μίνο Ραϊόλα πάντα θα είσαι εξασφαλισμένος και ο τραπεζικός σου λογαριασμός, όπως και ο δικός του, θ' αυξάνεται. Σκεφτείτε τώρα τι πρόκειται να συμβεί με τον Πολ Πογκμπά ο οποίος με δηλώσεις του "φώναξε" ότι θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το κλαμπ είναι αναγκασμένο να του καταβάλει μπόνους 4.000.000 ευρώ.

Το "δώρο" αυτό προκύπτει μέσω ειδικού όρου που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών και μεταφράζεται ως "μπόνους πίστης ή αφοσίωσης". Στα χαρτιά, λοιπόν, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ταγμένος στους "Κόκκινους Διαβόλους", έστω κι αν φλερτάρει με την επιστροφή του στην Γιουβέντους ή τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λιγότερα από 4.000.000 ευρώ είχε λάβει και πέρυσι ο Πογκμπά, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο όρος αυτός είναι ενεργοποιημένος από τον πρώτο έως τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Πολ με την Μάντσεστερ εκπνέει το καλοκαίρι του '21.