Τρίτος πιο ακριβός αμυντικός και 2ος σε μισθό πίσω από τον CR7 ο Ντε Λιχτ

Ο Ματάις Ντε Λιχτ αναμένεται στην Ιταλία για να υπογράψει στην Γιουβέντους, στην οποία θα είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος, ενώ γίνεται ο τρίτος πιο ακριβός αμυντικός της ιστορίας.

Σήμερα Δευτέρα (15/07) ή αύριο Τρίτη (16/07) αναμένεται στην Ιταλία ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος εκτός απροόπτου θα βάλει στα ταμεία του Αγιαξ 70 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του στους Bianconeri.

Το wonderkid, στον πρώτο χρόνο του συμβολαίου θα λαμβάνει 8 εκατ. ευρώ ετησίως και 10 τον δεύτερο, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος του ρόστερ, πίσω μόνο από τον star-player, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν βλέπει κανέναν με τον μισθό των 30+ εκατ. τον χρόνο.

Εκτός από το Νο2 στο Τορίνο, ο Ντε Λιχτ θα γίνει και Νο3 στον κόσμο. Δηλαδή θα βρεθεί στο βάθρο με τους αμυντικούς που έχουν κοστίσει τα περισσότερα χρήματα για να αλλάξουν ομάδα. Η Μεγάλη Κυρία δίνει στον Αιάντα 70 εκατ. για τον Ολλανδό, ο οποίος είναι πίσω μόνο από τον Λούκας Ερνάντες που φέτος μετακόμισε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπάγερν Μονάχου αντί 80 και τον συμπατριώτη του, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, που έβαλε στα ταμεία της Σαουθάμπτον 85, όταν έφυγε για την Λίβερπουλ. Λαπόρτ (65) και Μεντί (58) της Σίτι συμπληρώνουν το top-5 όλων των εποχών.