Γιουβέντους, Νάπολι ή ένας χρόνος χωρίς μπάλα για Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει ως πρώτη επιλογή την Γιουβέντους, όμως αν δεν έρθει γρήγορα η συμφωνία με την Ίντερ τότε είναι έτοιμος για διαπραγμάτευση με την Νάπολι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Ίντερ έχει αποφασίσει να ξεμπερδέψει μια και καλή με τον Μάουρο Ικάρντι και να τον δώσει σε άλλη ομάδα, ακόμα και αν αυτή είναι ανταγωνιστική της, μόνο που ουδείς μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη με τα υπάρχοντα δεδομένα ποια θα είναι αυτή.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sportmediaset", τρεις είναι ουσιαστικά οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Αργεντινός επιθετικός: είτε να μετακομίσει στο Τορίνο και στην πρωταθλήτρια των οκτώ τελευταίων ετών, είτε να κατηφορίσει στον ιταλικό Νότο και στην Νάπολι, είτε να κάτσει πάνω στο παχυλό συμβόλαιό του με την Ίντερ για έναν χρόνο, ακόμα και δεν παίζει!

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει βέβαια πως η επιλογή να κάτσει στην Ίντερ και να είναι ανενεργός είναι η τελευταία που βρίσκεται στο μυαλό του, με τον 26χρονο πρώην αρχηγό των "νερατζούρι" να είναι ουσιαστικά μεταξύ Τορίνου και της Νάπολης.

Η πρώτη του επιλογή είναι η Γιουβέντους, με την οποία υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 7.500.000 ευρώ, με τους Τορινέζους να περιμένουν όμως να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ίντερ και έτσι να καθυστερεί να υπάρχει συμφωνία.

Ο παίκτης φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως θα περιμένει την κίνηση-ματ της "βέκια σινιόρα" μέχρι τις 10 Αυγούστου, διαφορετικά από την επόμενη ημέρα (11/8) θα είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με την Νάπολι.

Οι "παρτενοπέι" μάλιστα προσφέρουν τα ίδια χρήματα στον παίκτη όπως και η Γιουβέντους αλλά είναι έτοιμοι να δαπανήσουν και 60.000.000 ευρώ για να δελεάσουν την Ίντερ, χρήματα που δεν φαίνεται διατεθειμένη στην παρούσα φάση ούτε καν να πλησιάσει η ομάδα του Τορίνου.