Δίνει 60.000.000 ευρώ και παίκτη για τον Πεπέ!

Η άφιξη του Κώστα Μανωλά έφερε έκρηξη ενθουσιασμού στους οπαδούς της Νάπολι και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το δίδυμο Μανωλά-Κουλιμπαλί είναι ένα καλό σημάδι για να έρθει το πολυπόθητο σκουντέτο, όμως ο Ντρις Μέρτενς ξεκαθάρισε πως χρειάζεται και... επιθετικός και φαίνεται πως την ίδια άποψη συμμερίζεται και η διοίκηση.

Απόδειξη το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Corriere dello Sport", που αναφέρει πως η Νάπολι είναι έτοιμη να κάνει σπουδαία πρόταση στην Λιλ για τον Νικολά Πεπέ, που δεν θα περιλαμβάνει μόνο χρήματα αλλά και έμψυχο αντάλλαγμα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι "παρτενοπέι" θα καταθέσουν πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ στον Πεπέ και μαζί θα δώσουν ως αντάλλαγμα τον Ελίφ Ελμάς, με τα ρεπορτάζ να θέλουν την ομάδα του ιταλικού Νότου να δίνει μέχρι και 15.000.000 ευρώ για να πάρει τον 24χρονο μέσο από την Φενέρμπαχτσε.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Λιλ, με τον παίκτη να προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της και να έχει γίνει το φετινό καλοκαίρι περιζήτητος από αρκετές top-class ευρωπαϊκές ομάδες.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris